sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Himoksella

Jei. Vihdoin ja viimein päästiin Himokselle mutkamäkeen ja testaamaan uusia laskettelukamoja.
Aamulla kotoa lähtiessä mittari näytti -28 astetta, mutta säätiedotukset oli luvannu Himokselle -10 ja lämpimämpää. Vähän tuntui matkan varrella hassulta katella mittaria kun pahimmillaan taisi olla -31astetta ja me olimme menossa laskettelemaan. Hullua. Perille päästyä ei onneksi enää pakkasta ollut kuin sen -12.
Sukset luisti hyvin, mutta oikea mono tuntuu vielä aika inhottavalta kun eihän se ole vielä tietenkään ehtinyt muotoutumaan. Mutta ei se paljoa menoa haitannut.
Vähän sitä on tullut nynnyksi eikä uskalla laskea enää ihan samalla tapaa kuin penskana.
Rinteet oli aamusta aika hienossa kunnossa, mutta päivän mittaan alkoi jyrkät kohdat sekä siirtymät ikävästi jäätymään eikä niitä ollut enää yhtään kiva laskea. Luntakin rupesi satamaan. Ilman laseja ja buff-huivia olisi laskutloppunut sateen alkuun.
Jossain vaiheessa päivää alkoi laskettelulasit ikävästi huurtumaan ja niitä pitikin mennä sulattelemaan ja syömään burgeria.
Loppu päivästä lasit huurtui uudestaan sen verran pahasti että laskeminen oli jo inhottavaa, siispä suuntasin autoa lämmittelemään ja putsailemaan lumesta kun Ville laski vielä muutamat laskut.

Oli kyllä aikas kiva päivä. Laskettelua sekä kätköilyä matkan varrella. Ja illalla vielä kotiin päästyä pääsi saunaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti