lauantai 13. lokakuuta 2012

Kuvausretki NuuksioonNiin se koitti aika suunnata aikuisopiston kuvausretki-kurssin ekalle retkelle nuuksion haukkalammelle. Oli meitä siellä ehkä parikymmentä kameroiden kanssa heilumassa Peiposen määräämään suuntaan. Eihän me päästy edes parkkipaikalta pois kun tuli jo ensimmäiset kuvaustehtävät, ojassa oli vaahtoa. Juu en oikein saanut vaahdosta mitään irti. 
Ensimmäinen tunti taisi mennä tuon vaahdon ja ojan vieressä pällistellessä, kunnes vihdoin siirryttiin seuraavaan paikkaan purolle, parkkipaikan toiseen päähän. Purosta jaksoi kiinnostua hieman enemmän kuin vaahdosta joten kuviakin tuli räpsittyä aikas monta.
Purolta porukka lähti valumaan kohti nuotiopaikkaa ja makkaranpaistoa. Siinä sitten menikin seuraava tunti jollei vähän ylikin kun porukka paisteli makkaroita ja jutusteli niitä näitä.
Seuraava kohde johon lauma jumittui kuvaamaan oli jälleen puroa ja vaahtoa, kuten jo aikasemmin totesin, en vaan nähnyt siinä vaahdossa mitään niin jännää että olisin jaksanut alkaa kuvaamaan, niinpä lähdin muutaman muun kanssa kävelemään eteenpäin, ne pari muuta jäi kuvaileman sammaleita ja kohta siellä oli kaikki kuvaamassa sammaleita. Olin tylsimys ja lähdin suunnistamaan kohti autoa. Ei vaan jaksanut enää ja tunsin olevani aivan väärässä paikassa.

Kuvia reissun (3,5h) aikana tuli räpsittyä säälittävät 146kpl, normaalisti kun otan kameran mukaan kun menen koirien kanssa tulee kuvia helposti räpsittyä puolessa tunnissa se pari sataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti