lauantai 27. lokakuuta 2012

Lauantai

Tänään olisi ollut kuvausretki-kurssin toinen kuvauspäivä, liesjärvellä, mutta kun tuo talvi päätti nyt tulla ajoissa ja autossa kesäkumit alla niin jäipä sitten reissu väliin. Minen uskalla ajaa senttiäkään ennen kun liukkaudet on poissa taikka nastat alla. Ja tämmönen sosiaalivammanen ei kovin helposti jonkun vieraan ihmisen kyyditsemäksi suostu. Tunti autossa tuntemattoman kanssa. Ei kiitos.

No koska reissu jäi sitten väliin niin "pääsinpä" osallistumaan taloyhtiön syystalkoisiin, Villen paetessa talkoita leikkimään poikien kanssa pyssyleikkejä.
Omaa pihaa kerkesin jo siivoilla tuossa aikasemmin tällä vaiko viime viikolla vähän, mutta nyt lähti loputkin humalat aidasta ja aidan ulkopuolella kasvava puska sai taas lähteä. Nyt tuo piha on taas kovin aution näköinen, kun ei ole puskia ja muita rehuja suojaamassa.
Ripustelinpa myös uudet talipallerot pikkulinnuille. Saadaan Sisun kanssa kattella tinttien touhuja nenät kiinni ikkunalaseissa. Vielä kun joku pesisi nuo ikkunat niin voisi vahdata tinttejä kameran kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti