maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus

Juhannus oli ja meni.
Aattoa vietettiin Villen kavereiden kanssa. Päivä meni luukissa loisto kelissä, eväänä patonkia ja mansikoita ja pojilla tietty hirrrrveesti olusia. Aurinko paistoi ja kaikilla muilla oli lämmin paitsi mulla, ikuisella vilukissalla. Koirat ja pojat kävi uimassa, itse en uskaltanut kylmään veteen.
Uokoilun jälkeen suunnattiin kohti kotia grillaamaan. Hirrrrveesti grilliherkkuja, joista ihan ehdoton lemppari on grillattu ananas. Nam.

Grillailujen jälkeen majoituttiin soffalle katsomaan juhannusjunaa :D Pojat vähän suunnitteli kuppilaan lähtöä, mutta eipä sitten lähdetty. Tosin rahatilannekaan ei ollut mikään paras joten eipä olisi oikein ollut varaa lähteä taksilla seikkailemaan. Eipä siis vieläkään tullut sitä ekaa kertaa jolloin olisimme Villen kanssa käyty yhdessä baarissa.

Juhannuspäivä meni aikalailla sohvalla makoillen. Villen kaveri oli vielä meillä ja kateltiin pari leffaa canalilta, käytiin abc:llä kaupassa ja taas grillailtiin. Ja saatiinpa sittenkin nähdä juhannuskokko kun marinadit aiheutti pienen tulipalon grillissä. Vähän grilli ja ruuat kärsi noista puolen metrin lieskoista ja vettäkin rupesi satamaan kun pihalla ruokailtiin. Muuten ihan kiva juhannus. Vähän erilainen. Ens juhannuksena toivottavasti mökkimaisemissa eikä kaupungissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti