lauantai 30. kesäkuuta 2012

Geokätköilyä Turussa

Koska viimeaikoina kätköily on ollut vähän vähemmällä päätin että nyt lähdetään Turkuun. Turku on kaupunki jossa on todella paljon kätköjä ihan siinä keskustassa. Suunnilleen joka kadulla on joku purkki jossain kolossa. Tosin kun purkkeja on noin paljon ei laatukaan päätähuimaa. 23:sta purkista ei jäänyt yksikään mieleen mitenkään erilaisena tai hienona. Harmi. Mielummin haen vähemmän niitä loistopurkkeja kuin hirmuisen kasan tusinapurkkeja. Filmipurkit rännin takana ei ole mitään kivoja, mutta tällaisella reissulla ne menee kun tavoitteena oli 22 kätköä, jotta Ville sai täyteen 500 löytöä. Siihen sitten haettiin vielä yksi ylimääräinen.

Yhtä kätköä ei ehditty edes etsimään kun paikalle tuli mies, joka esittäytyi kyseisen rakennuksen vahtimestariksi. Mies vaan sanoi että siellä se on, rännin takana, punaisen mötikän kohdalla. Oli vissiin jokusen kätköilijän nähnyt siinä pyörivän. Kiitos hänelle, vaikka olisimme sen itsekin löytäneet.

Toisella kätköllä taas olimme jo luovuttamassa kun paikka oli aika inhottava, mutta kun nurkan takaa tuli kaksi ihmistä jotka jäivät siihen naureskelemaan, tajusimme heidänkin olevan samoilla asioilla. Jäätiin siihen sitten heidän kanssa purkkia etsimään ja löytyihän se. Ville sen sieltä inhottavasta paikasta esiin kaivoi. Itse en olisi sinne suostunut käsiäni työntämään. Hauska tavata muita kätköilyyn hurahtaneita.

Sää ei suosinut tätä retkeä sillä vettä rupesi ripottelemaan heti ensimmäisellä kätköllä, matkalla Turkuun.
Olihan niitä kuiviakin hetkiä, mutta suurimmaksi osaksi ripotteli pikkuisen vettä ja lähtiessä sitä tuli jo kaatamalla.

Olisi ollut kiva viettää päivää Turussa ilman hirmuista hoppua purkilta toiselle ja paremmassa säässä. Keskiaikamarkkinoillakin olisi ollut kiva vähän katsella, kun nyt vain nopeasti haettiin sieltä yksi purkki ja jatkettiin matkaa.
Mutta koska Turkuun jäi paaaaaljon purkkeja hakematta niin eiköhän me sinne vielä uudestaankin jossain välissä suunnisteta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti